Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Kerktelefoon / Kerkradio

Voor degenen, die niet in staat zijn de kerkdiensten bij te wonen, bestaat de mogelijkheid om kerk,- rouw- en trouwdiensten te beluisteren via kerkradio of kerktelefoon.

Kerkradio is voor de leden die aangesloten zijn op de kabel. Via deze methode is het mogelijk alle kerkdiensten in Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar-Vriezenveensewijk van de deelnemende kerken te beluiteren.

Er moet een waarborgsom van € 75,- betaald worden voor het modem. Het modem blijft eigendom van de kerk.

Kerktelefoon is voor de leden uit het buitengebied. Met kerktelefoon kunnen alleen de diensten vanuit Irene en vanuit Kerkelijk Centrum Het Anker beluisterd worden. De aansluitkosten voor dit systeem zijn € 105,70 (Tarieven 2005)

Kerkradio / kerktelefoon kost per abonnement € 8,- per maand. De leden die op de Kerkradio / kerktelefoon zijn aangesloten ontvangen een collectebus, die 2 keer geleegd wordt door E. Ekkel-Broekate en G.H. Nieuwlaar-Hofstede.

De opbrengst hiervan wordt overgedragen aan de diaconie en vervolgens door een vaste verdeelsleutel verdeeld tussen kerk en diaconie.

Bij diensten , waarbij een liturgie aanwezig is in de kerk, krijgen abonnees een liturgie thuisbezorgd.

 

Voor nieuw aansluitingen kunt u zich aanmelden bij L. de Jonge-Schotman, Boshoek 40, tel (0546) 64 21 25.

Ook kunt u zich aanmelden via het contactformulier.

D. Veneman, Tonnendijk 54, tel. (0546) 64 21 25 verzorgt het technische gedeelte bij storingen en het plaatsen van nieuwe modems.

Voor mensen met een internetaansluiting kunt u de dienst ook rechtstreeks of achteraf beluisteren via Kerkomroep.nl