Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

World Servants

World Servants – na oproepjes – nu een bedankje!

De afgelopen weken waren er allerlei acties op touw gezet om het beoogde bedrag van €50.000,- bij elkaar te krijgen voor de bouwprojecten in Bolivia en Guatemala. De Kerkbode stond er bol van. Deze acties waren weer een groot succes. We hebben de opbrengst van de laatste 3 acties voor u op een rij gezet.

Jamsessie: € 1.935,-. Paaswandeling: € 466,-. Koningsmarkt: € 891,45.

De teller staat nu op ruim €40.000,-. We willen iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd, in welke vorm dan ook, heel hartelijk bedanken!!! Zonder u/jou was ons dit niet gelukt.

Het is bijzonder om te ervaren dat dit World Servants project zo door de gemeente wordt gedragen.

Laatste acties

Nu is het wat rustiger qua acties, maar vergis u niet: zo komt er 20 mei nog een leuke baardactie! Er is nog een maand om het geldbedrag te halen, en met een beetje doorwerken lijkt het minimum te worden gehaald. Hebt u nog een leuke klus? De jongeren steken graag de handen uit de mouwen.

Autowassen

Zaterdag 13 mei van 9.00-15.00 uur kunt u uw auto weer laten wassen. De jongeren van World Servants staan weer klaar achter KC Het Anker. En bij Silentium aan het Vredesplein – dus niet bij Irene vanwege de wegopbreking. €5,- voor een auto, €10,- voor een bus, €5,- voor de binnenkant.

Afbeeldingsresultaat voor world servants

 

<< Terug