Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Vroomshoop herdenkt bevrijding

Oorlog, onderdrukking en verraad. Vrede , verzet, vrijheid en vieren!

Grote tegenstellingen die dit jaar al weer voor de 70e keer worden herdacht; want dit jaar is het 70 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Alle reden om stil te staan bij deze bijzondere gebeurtenis.

De Harmonie Vroomshoop heeft de bevrijding van ons land aangegrepen om een bevrijdingsconcert te organiseren. Met muziek en beelden, geschiedenis en bevrijding laten horen en zien. Daarom wordt jong en oud uitgenodigd voor het “Bevrijdingsconcert”op 5 mei 2015 in het activiteitencentrum “HET PUNT”, aan de Burgemeester Koetjestraat 2-4 te Vroomshoop.

Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

U zult kunnen luisteren naar ontroerende muziekstukken zoals o.a.: “The story of Anne Frank”, “Schindlers List” en natuurlijk niet te vergeten: “Soldaat van Oranje”. Dit alles ondersteund door indrukwekkende beelden op de achtergrond.

Het concert wordt uitgevoerd door het orkest van de “Harmonie Vroomshoop” o.l.v. dirigent Gertjan Lenderink. Specialen gasten zijn: violiste Martine Stulp en voor de zang: Jacqueline Lenderink.

Na de pauze zal het repertoire ietwat luchtiger zijn met o.a. bekende melodieën, indertijd gezongen door de bekende zangeres Vera Lynn.

Hier heeft ook de jeugdgeleding van de Harmonie een betrokken rol.

Al met al belooft het een prachtige muzikale avond te worden voor jong en oud.

Deze avond wordt mede door financiële ondersteuning van de gemeente Twenterand gratis aan het publiek aangeboden door de “Harmonie Vroomshoop”.

Gratis kaarten zijn verkrijgbaar bij: ” HET PUNT” en Harry ten Brinke Mannenmode.

Wel geldt: OP is OP; eventuele niet uitgegeven kaarten worden s’avonds aan “HET PUNT” verstrekt.

<< Terug