Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Uitnodiging clubs

Beste jongens en meisjes,

In de week na de Startzondag starten de Clubs van de PKN Vroomshoop weer. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom! Je mag eventueel ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Op de club doen we verschillende dingen; we beginnen met een gedicht of we lezen een stukje uit de bijbel, daarna gaan we een spel doen, knutselen, een werkblad maken of iets anders leuks doen.

De kosten van een clubavond zijn € 1,-, waarvan we € 0,50 sparen voor het gezamenlijke kampweekend (1 t/m 3 april 2016.) (Naast het sparen vragen we voor het kampweekend nog een bijdrage, hierover ontvang je t.z.t. meer informatie.)

Helaas is er te weinig clubleiding om bij “De Stekkies” in Het Anker club te houden. Jullie zijn daarom van harte welkom in Irene. (Mocht blijken dat de groepen te groot worden, dan gaan we ze opsplitsen, zodat iedereen om de week club heeft.)

Startdata clubs, alle dagen is er club van 18.45 uur tot 19.45 uur: Maandag 21 sept.: gr. 4, dinsdag 22 sept.: gr. 8, woensdag 22 sept.: gr. 5, donderdag 24 sept.: gr. 6/7.

We zien je graag op één van de avonden! Mocht je op de ingedeelde avond niet kunnen, dan ben je ook op een andere avond welkom! Voor vragen kun je contact opnemen met Marlinde Jansen, 0546-642260 of renemarlinde@gmail.com. “

<< Terug