Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Samenloop voor Hoop

Loop mee en sta stil bij kanker

Op 23 en 24 juni 2017 wordt in Vriezenveen, bij de manege van de Vjenneruiters, de SamenLoop voor Hoop gehouden. In een vorige Kerkbode is al melding gedaan dat Protestants Vroomshoop met een groep wil meelopen. Wij hebben ons aangemeld onder de naam: Protestants Vroomshoop loopt voor Hoop.. Een aantal mensen heeft zich al opgegeven, maar we willen graag dat nog meer mensen meelopen.

SamenLoop voor Hoop is een bijzonder evenement om stil te staan bij kanker. De SamenLoop voor Hoop is geen wedstrijd. Het is een 24- uurs wandelestafette waarbij de teamleden elkaar afwisselen. Je hoeft dus niet 24 uur aan een stuk te lopen/wandelen maar er moet wel altijd een persoon of meerdere personen van de groep lopen/wandelen. Deelnemers hoeven dus geen getrainde hardlopers te zijn. Tijdens een SamenLoop voor Hoop zetten deelnemers zich ook in om geld in te zamelen. De totale opbrengst komt ten goede aan KWF, het Vechtgenotenhuis in Beerze en aan een onderzoek van prof. Ten Haken die via inspuiting van magnetische nanodeeltjes probeert in een vroeg stadium kanker in de lymfeklieren op te sporen.

Wij doen dan ook een oproep voor alle leeftijden: LOOP MEE EN STA STIL BIJ KANKER, U/ jij kunt zich opgeven via de site: www.samenloopvoorhoop.nl/twenterand, en dan aanmelden bij team 20: Protestants Vroomshoop loopt voor hoop. Het inschrijfgeld bedraagt €15,= , dit moet je bij het aanmelden overmaken. Wij proberen om in april een avond te houden voor verder overleg en informatie.

Voor vragen kunt u terecht bij Liza Staarman telefoonnr. 643897 of Truus Zomer telefoonnr. 643378

 

<< Terug