Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

The Passion Vroomshoop!

Na het overweldigende succes van vorig jaar willen wij u ook dit jaar weer uitnodigen voor: The Passion Vroomshoop! Een Nederlands muzikaal-Bijbels evenement dat op zondag 13 maart in kerkelijk centrum Irene zal worden gehouden. The Passion Vroomshoop zal voor het tweede jaar het verhaal vertellen van lijden en ultieme opoffering. Maar ook het verhaal van liefde en kracht. Met live optredens die afgewisseld worden met de beamer.

We wanen ons dan eventjes in het oude Jeruzalem. Het Jeruzalem van Vroomshoop. Daar zal het verhaal worden verteld en uitgespeeld over de laatste uren van Jezus Christus. In een snelle versie, makkelijk te begrijpen en met alle belangrijke punten zoals die in de Bijbel zijn beschreven. Van Jezus zijn binnenkomst in Jeruzalem, tot het laatste avondmaal en van de verloochening tot aan het kruis.

Met de bekende Nederlandse nummers van Bløf tot Stef Bos, en van Marco Borsato tot Claudia de Breij, zoals eerder gezien op tv. De uitvoering zal worden verzorgd door leden van de jeugddienstcommissie en leden van onze PKN gemeente. Ook hebben alle vier voorgangers van de PKN gemeente een rol in deze dienst!

Graag tot ziens op zondagavond 13 maart!

Tijd: van 19.00 uur tot 20.00 uur

<< Terug