Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Koffieochtend 26 maart

De Interkerkelijke werkgroep van de koffie ochtenden heeft weer een prachtige ochtend voor u georganiseerd.   Dit keer mogen we te gast zijn in de St. Willibrord Kerk in Geerdijk.  We vinden het heel fijn dat de Katholieke dames ook mee willen doen.

Inmiddels bestaat onze werkgroep uit dames van de Hervormde en Gereformeerde Kerk Vroomshoop, Pinksterkapel, Baptisten gemeente, PKN Daarlerveen en sinds kort dus de RK kerk.

Het is heel bijzonder om met elkaar met het geloof bezig te zijn.  Ieder op haar eigen manier en dan blijkt dat alle kerkmuren wegvallen.  En dat we allemaal maar één God liefhebben.

Dit keer komt Gretha van der Laan spreken.  Zij is gewichtsconsulente en lifestylecoach.   Het onderwerp “Hemels Manna” zal zij bespreken: Waarom eten we, als we verdrietig zijn, boos, angstig of eenzaam? En hoe geeft de Here Jezus hierop antwoord? Voeding, wat zegt de Bijbel over harthonger, emotiehonger en emotie eten?

En hoe maak je dat dan praktisch in het leven van alle dag?

Iedereen is welkom, het maakt niet of uit of je wel/niet kerkelijk bent.  Laat u verrassen en kom 26 maart!  Graag tot dan!

Aanvang: 9:30 uur (koffie staat om 9:15 uur klaar)

Locatie: Schoolstraat 80 in Geerdijk

Er is kinderoppas aanwezig en de ochtend duurt tot ongeveer 11:30 uur.

PS. Wij zijn nog op zoek naar dames die mee willen helpen om 2x per jaar deze koffie ochtenden te organiseren.

Heb je interesse/belangstelling, bel dan met Regina de Ruiter-Visser (644751)

<< Terug