Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Kinderkoor Stralende Sterren

Vorige week woensdag hadden we heel onverwacht geen koorrepetitie. Dit kwam een uur voor de aanvang van de repetitie pas via de groepsapp bij de ouders van de kinderen binnen. Helaas is het niet gelukt om iedereen op tijd te bereiken. Sorry voor het ongemak aan hen die het betreft. Het bestuur zal hier in het vervolg anders mee omgaan. We hopen van harte dat dit eenmalig was. We hebben een leuk programma voor de boeg. Kijk maar eens naar onderstaande agenda:

woensdag 3 en 10 en 24 febr. koorrepetitie, 17.00 uur KC Het Anker zaterdag 13 februari extra repetitie, 11.00 uur KC Het Anker         zondag 14 februari optreden in Daarlerveen, 09.00 uur aanw.   woensdag 17 februari geen koorrepetitie                                    zondag 10 april optreden in Westerhaar.

Wil je meedoen met Stralende Sterren en ben je 5 jaar of ouder en volg je het basisonderwijs? Kom erbij. We oefenen elke woensdag in KC Het Anker. Van 17.00 tot 18.00 uur. Groeten van Hilde Drees en alle kinderen van Stralende Sterren.

<< Terug