Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Kerstmarkt in Irene

Niet alleen is er dit jaar een kerstmarkt rond gereformeerd kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat, ook in het gebouw is er dit jaar weer genoeg te beleven. Oranjevereniging en de vrouwenvereniging van de Gereformeerde kerk werken ook dit jaar samen om er een supergezellige dag van te maken. Op zaterdag 12 december 2015 tussen 13.30 uur en 20.00 uur kan iedereen ook in gebouw Irene zelf kerstsfeer snuiven.

Er is dit jaar bijvoorbeeld een kraam met eigengemaakt houtwerk (dienblaadjes, tafeltjes, enz.). En voor de inwendige mens zijn er ook dit jaar weer genoeg lekkernijen. Zo is er een koffiehoek, waar ook gebak, cake, knieperties en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn. Wie zich na een wandeling op de kerstmarkt buiten wil warmen kan hier terecht.

Overigens worden mensen die het leuk vinden om een taart voor het goede doel te bakken opgeroepen om deze zaterdag 12 december te brengen in Irene, vanaf 10.00 uur. Wie eerst meer informatie wil over dit onderwerp kan bellen met Hennie de Lange: 0546-641606. Bij haar kunt u ook terecht als u alvast knieperties wilt bestellen.

Maar er zijn in Irene ook tal van activiteiten. Er is een Rad van Avontuur en verder staan diverse kramen opgesteld. Men kan bovendien het gewicht van een krentewegge raden. Ook is een aantal kerstbakjes te koop.

Aan de kinderen is natuurlijk gedacht. Er is een bijzondere kinderactiviteit en kinderen kunnen grabbelen of enveloppe trekken. Jong en oud kunnen verder een ouderwets potje sjoelen.

Helpers gezocht!

Door ziekte is de organisatie van de Kerstmarkt in Irene overigens nog naarstig op zoek naar wat extra helpers. Louise Dubbink hierover: “Door overmacht zitten we dit jaar wat krap in de mensen. Een paar extra helpende handen zijn dus van harte welkom. Wel graag even vooraf aanmelden in verband met de indeling.” Wie interesse heeft of meer informatie wil kan bellen met Louise Dubbink (0546-643247, of Alie de Boer: 0546-643656).

kerstmarkt 2

kerstmarkt 1

<< Terug