Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Kerstkaarten bezorgactie

Als activiteitencommissies van Het Anker en Irene hebben wij besloten om de gezamenlijke kerstkaarten bezorgactie voort te zetten.

Wij gaan hierbij ook samenwerken met Vriezenveen en Den Ham. Het is de bedoeling dat wij de kerstkaarten die u bij ons inlevert , samen gaan bezorgen.

Wij willen dit graag voor u doen in Vroomshoop, Geerdijk, Vriezenveen, Aadorp, de Pollen en Den Ham. Breng al uw kerstkaarten voor bovengenoemde plaatsen bij ons, om deze actie tot een succes te maken.

Het bezorgen kost € 0,50 per kaart.

U kunt de kaarten inleveren in KC Irene en KC Het Anker op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 18.30-19.30 uur. En op zaterdag tussen 10.00-11.00 uur. Ook kunt u de kaarten inleveren bij De Oale Bakkerij , Noorderweg 89 te Geerdijk (tijdens openingstijden)

De opbrengst van de kerstkaarten bezorgactie is bestemd voor de restauratie van de toren van KC Het Anker en het buitenschilderwerk van KC Irene.

De bezorgactie start op zaterdag 12 december 2015 en eindigt op maandag 21 december 2015.

Het is voor ons van belang dat we voldoende vrijwilligers krijgen die ons hierbij willen helpen. We hebben mensen nodig om de kerstkaarten in Vroomshoop en Geerdijk te bezorgen en mensen die post in willen nemen en sorteren. Dus help ons en geef u op om deze actie tot een succes te maken.

Voor vragen, de activiteitencommissies van Het Anker en Irene,

Jannnette Heideman, tel: 641524 of per e-mail jannetteheideman@gmail.com

Roel Smid, tel: 641988 of per e-mail alie-smid@hotmail.com

<< Terug