Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Jeugddienst 8 februari

Jeugddienst in Irene te Vroomshoop

‘Geloof, hoop en liefde’ is op 8 februari het thema in de jeugddienst. Dominee David Kroeze zal in deze jeugddienst voor gaan en op een inspirerende wijze over dit thema spreken.

Geloof, hoop en liefde

Als je geen liefde hebt voor anderen, zijn je woorden zinloos. Zelfs al laat de Heilige Geest je alle talen van de wereld spreken en ook nog de taal van de engelen. Als je geen liefde hebt voor anderen, beteken je niets. Wat is liefde? Liefde is: geduldig en vriendelijk zijn. Liefde is: niet jaloers zijn, niet vertellen hoe goed je bent, jezelf niet belangrijker vinden dan een ander. Liefde is: een ander niet beledigen, niet alleen aan jezelf denken, geen ruzie maken en geen wraak willen nemen. Liefde is: blij worden van het goede, en een hekel aan het kwaad. Dit is dus waarom het gaat: geloof, hoop en liefde. Dat moet steeds het belangrijkste in ons leven zijn. Maar het allerbelangrijkste is de liefde

Wat is voor jou belangrijk? Geloof, hoop of liefde?
Waarom ben jij op de wereld? Wat wil ik met mijn leven?. Dit zijn vragen die veel jongeren bezig houden. Welke rol speelt God hierin? Voor iedereen is dit verschillend, maar God wil ons 1 ding meegeven. In het leven is geloof, hoop en liefde belangrijk. Maar het allerbelangrijkste is de liefde. Want Jezus zei: God is de enige God. Je moet van hem houden met je hele hart, met je hele ziel en met je hele verstand en met al je kracht. En van alle mensen om je heem moet je evenveel houden als je zelf.

De muzikale begeleiding is in hand van Glenn en José. Met hun muziek hopen ze mensen te bemoedigen en op te bouwen en bovenal willen hun onze Hemelse Vader verhogen. Want hem komt alle lof, eer en aanbidding toe.

Wij beginnen om 19.00 uur komen jullie ook?

<< Terug