Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Jeugddienst 14 juni: Blinddate

Waarom gaan mensen toch op een blinddate? De meesten zullen dit doen omdat ze graag hun levenspartner willen vinden. En als wij onze levenspartner eenmaal hebben gevonden dan willen we lief en leed met elkaar delen in goede maar ook in moeilijke tijden, al zien we soms niet wat de ander allemaal voor je over heeft. In het Youtube filmpje zullen we zien hoe de liefde van een ander ver gaat. Onvoorwaardelijke liefde voor zijn levenspartner, zelfs als er moeilijke tijden aanbreken. Zo is het ook met God, zijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk. In de goede tijden maar ook in de moeilijke tijden helpt hij jou ook. Zijn hulp zien wij niet altijd, of moeten wij beter kijken? En ons de vraag stellen: ik zie ik zie wat jij niet ziet?

In de Bijbel wordt de onvoorwaardelijke liefde van God voor de mensen meerdere malen beschreven. Het bekendste verhaal is toch wel dat Jezus onze herder is. In de Bijbel in gewone taal staat bij Psalm 23 het volgende omschreven, De Heer zorgt voor mij, zoals een herder voor zijn schapen zorgt. Hij geeft me alles wat ik nodig heb. Gaan jullie voor de blinddate met God, zodat we iemand vinden die onvoorwaardelijk voor ons gaat!!

Muzikaal worden wij begeleid door Combo 4. Samen zullen we liederen zingen over de onvoorwaardelijke liefde van God.

De Jeugddienst is in het Kerkelijke Centrum Irene en wij beginnen om 19.00 uur. Jullie zijn van harte welkom bij deze jeugddienst.

<< Terug