Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Jeugddienst 11 januari 2015

‘GOD is everything’ is op 11 januari het thema in de jeugddienst. Henk Berends zal in deze jeugddienst voor gaan en op een inspirerende wijze over dit thema spreken.

Waarom is GOD everything?

Heer u weet alles van mij, u kent mij. U weet waar ik ben, en u weet waar ik heen ga. U weet wat ik denk, ook al bent u ver weg. U ziet me als ik thuis ben, en u ziet me onderweg. U ziet alles wat ik doe. Voordat ik mijn mond opendoe, weet u al wat ik wil zeggen. U bent voor mij en achter mij, u bent om mij heen. Uw hand houdt me vast. Ik vind het een wonder dat u mij goed kent. Ik kan het niet begrijpen.

God is everything of denk jij er anders over?
God is everything, Hij heeft deze wereld gemaakt en wil er ook voor jou zijn. Kijk maar eens goed rond in de wereld en vast en zeker zal je God vinden.

De muzikale begeleiding is in hand van JOY uit Den Ham. JOY staat voor Jesus, The Other and You. Zij willen hiermee duidelijke maken dat Jezus op de eerste plek komt en met muziek Hem groot willen maken. En dat doen ze heel graag met heel veel anderen. JOY betekent ook vreugde. Als band willen ze laten zien dat geloof voor veel vreugde in je leven kan zorgen. GOD is everything.

Wij beginnen om 19.00 uur komen jullie ook?

Jeugddiensten 2015

Vanaf januari 2015 zullen wij als jeugddienstcommissie jullie wensen zoals jullie hebben aangegeven in de enquête terug laten komen in de jeugddiensten. Wij waren blij en erg verrast met de ideeën die jullie ons hebben gegeven. Wij hopen dan ook dat jullie met nog meer plezier een bezoek zullen brengen aan de jeugddiensten.

Hierbij een overzicht van de jeugddienst van 2015:

8 februari         Ds David Kroeze

22 maart          Ds David Kroeze          (Passion dienst)

12 april             de heer B. van Tebberen

17 mei               de heer Gerwin Timmer

14 juni              Youtube dienst

13 september  Ds Antonides

11 oktober        Ds Schipper

29 november  Ds David Kroeze

<< Terug