Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Inloopochtend in Vroomshoop

Een inloopochtend is een nieuw project dat op dinsdagmorgen, 14 januari 2014 in kerkelijk centrum “Irene” aan de Julianastraat 27 te Vroomshoop van start gaat. Een ontmoetingsplek vóór en dóór mensen zoals jij en ik!

Ieder mens heeft wel eens behoefte aan een praatje of afleiding. En wat gebeurt er als in uw omgeving die naaste er niet is? Een luisterend oor is zeer wenselijk. Of even iemand anders zien en horen, die u op andere gedachten brengt.

Misschien kunt u zichzelf maar moeilijk vermaken thuis en heeft u geen behoefte aan een activiteit waarbij het sociale aspect zwaar weegt?

Tijdens “de inloop” kunt u even iemand anders zien en/of spreken, op andere gedachten komen, er gewoon even tussenuit zijn. De contacten met de andere gasten kunnen misschien bijdragen aan het voorkomen van onnodige irritaties, uitspattingen, verveling en desoriëntatie.

Er is begeleiding en aandacht voor iedere gast, zodat hij/zij zich thuis voelt. Zes vrijwilligers rouleren wekelijks en bieden u de mogelijkheid om wekelijks even aan te komen bij “de inloop” tussen 9.30 en 11.30 uur in Vroomshoop. De vrijwilligers zijn gastvrij, betrokken en actief.

De inloop wordt iedere dinsdag gehouden in gebouw “Irene” van 9.30 tot 11.30 uur. U hoeft zich niet op te geven, of aan te melden. Gewoon even aankomen als u er behoefte aan hebt. De toegang is gratis en op 14 en 21 januari 2014 is het kopje koffie ook gratis. Daarna vragen we slechts een kleine vergoeding voor de koffie.

Loop gewoon eens binnen. De sfeer is huiselijk en gezellig. U hoeft niets, maar er mag en kan van alles en er zijn altijd mensen aanwezig die U ontvangen en een praatje maken.

 

 

<< Terug