Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Het Vakantiebureau

 

 

Genieten van gezelligheid, gezamenlijkheid en een prachtige vakantieomgeving!

Wilt u er eens op uit? Even onder de mensen zijn, vermaakt en verwend worden? U kunt een week onbezorgd genieten in de verschillende vakantieaccommodaties op prachtige plekken in Nederland. Hetvakantiebureau.nl organiseert namelijk meer dan 60 diaconale vakanties voor senioren met geen of weinig zorgbehoefte en voor senioren die in het dagelijks leven wel extra zorg of begeleiding nodig hebben. Alle vakantieweken hebben een open protestants-christelijk karakter. 

U kunt tijdens de vakantieweek deelnemen aan diverse activiteiten zoals een busreis, een creatieve workshop, een muziek- of dansoptreden of een heerlijke (rolstoel)fietstocht maken door de omgeving. Er is ook voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen zoals winkelen, een boekje lezen of om juist even helemaal niets te doen. 

Tijdens de ‘Vakanties met aandacht’ staan ervaren en enthousiaste vrijwilligers dag en nacht klaar om de vakantiegasten een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Zij helpen bij de activiteiten, (persoonlijke) verzorging en bieden een luisterend oor.

 Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor de vakanties voor senioren in De Werelt (Lunteren) en de vakanties voor mensen met een visuele beperking in Dennenheul (Ermelo), om twee aaneengesloten vakantieweken te reserveren. 

Is de prijs een bezwaar voor u? Er zijn, onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheden voor een tegemoetkoming vanuit het Vakantiefonds van Hetvakantiebureau.nl. Ook als u een vervoersprobleem heeft naar en van uw vakantieadres, zijn er mogelijkheden. Over beide onderwerpen leest u meer in onze Vakantiegids. 

U mag natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie, voor het reserveren van een vakantie of voor het aanvragen van de Vakantiegids 2015: telefoon (0318) 48 66 10 of via e-mail info@hetvakantiebureau.nl. Of kijk op www.hetvakantiebureau.nl.

Vakantiegast en  vrijwilliger

 

 

 

<< Terug