Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Goederenmarkt 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei 2017 organiseren wij de jaarlijkse GOEDERENMARKT, op het KERKPLEIN achter de Kerk, van 8.30 uur tot 12.00 uur. Wanneer u nog BRUIKBARE GOEDEREN heeft, die u kwijt wilt, kunt u dit doorgeven aan onderstaand adres:

Mans Hekman tel: 643519 of 0620407319

Graag doorbellen voor vrijdag van elke ophaaldag!!

De ophaaldagen zijn:

zaterdagmorgen, tussen 9.00 uur en 12.00 uur op 8 april, 22 april en 6 mei 2017.

In verband met personele bezetting, vragen wij u vriendelijk, indien mogelijk uw goederen zelf te brengen. Dit kan op bovengenoemde data en tijd! Vrijwilligers van de commissie nemen de goederen in ontvangst achter de Kerk.

Opmerking:

De commissie vraagt aanbieders van goederen, onderstaande goederen niet aan te bieden:

BANKSTELLEN, KASTEN, BEDDEN, BLOEMPOTTEN, TUINMEUBELEN, deze goederen zijn niet verkoopbaar, en worden derhalve niet meegenomen.

Tijdens de Goederenmarkt zal het RAD VAN AVONTUUR worden gedraaid. Gemeenteleden worden uitgenodigd “PRIJZEN” te leveren, in de vorm van een eigengebakken taart, cake, of het leveren van boodschappen, of iets dergelijks. Doet u deze keer ook mee!!

U kunt de PRIJZEN op zaterdagmorgen 6 mei of vrijdagmiddag 12 mei inleveren bij de vrijwilligers achter de Kerk. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. 20

Evenals vorig jaar hopen we ook dit jaar weer met een kraam van eigen gebreide en gehaakte spullen op de goederenmarkt aanwezig te zijn.

De opbrengst van de verkoop hiervan gaat naar de kerk. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar restanten of restjes brei-/haakgaren, brei-/haaknaalden, knoopjes zijn eveneens van harte welkom.

Heb u van dit alles nog ergens wat thuis liggen en wilt u het wel weg geven? * Wilt u het dan meegeven als men bij u komt om de spullen voor de goederenmarkt te halen. * Of,…u kunt het brengen op de zaterdagen die zijn aangegeven in het stukje voor de goederenmarkt. Graag wil ik u vragen om de brei/haakbenodigdheden even apart in een zakje of doosje aan te bieden, zodat het gelijk gescheiden blijft van de rest en zo op de goede plaats terecht komt.

Meerdere mogelijkheden: * U mag het ook bij mij thuis komen brengen. (Esdoornlaan 44, Vroomshoop.) * Tevens zal er op 12 mei een doos staan waar u wol/garen brei-/haaknaalden enz. in kunt leveren. Als het u leuk vindt om ook mee te breien of te haken, kunt u contact opnemen met Gea Kelder, 0546-644920.

Heb je zin om te helpen als vrijwilliger op de goederenmarkt, geef je dan op bij één van de commissieleden! Wij kunnen jullie hulp goed gebruiken.

Mans Hekman, tel: 643519 of 0620407319, Jannette Heideman, 641524

 

<< Terug