Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Beamercommissie

Gezocht: Nieuwe leden voor de Beamercommissie.

Sinds 2006 is de beamercommissie verantwoordelijk voor het bedienen van de beamer in KC Irene en sinds kort ook voor Het Anker. Omdat onze commissie nu ook voor Het Anker de dienst verzorgt zijn wij dringend op zoek naar nieuwe mensen om onze groep te versterken.

Het werk is vrij eenvoudig, iedereen die een computer kan bedienen en met Powerpoint overweg kan, kan in principe de beamer bedienen. In totaal ben je ongeveer 1 á 1,5 uur bezig met het voorbereiden van de dienst, een beetje afhankelijk van het soort dienst dat je hebt, daarnaast moet de beamer natuurlijk bediend worden tijdens de kerkdienst. Op het moment ben je ongeveer 1 keer in de maand aan de beurt met het bedienen van de beamer, hoe meer leden de beamercommissie heeft, hoe minder vaak je natuurlijk aan de beurt bent.

Heb jij wat tijd over voor de kerk en wil jij wel lid worden van de beamercommissie, mail dan naar beamercommissie@protestantsvroomshoop.nl. Heb je vragen of wil je eerst een keer meekijken om te zien of het wat voor je is, neem dan gewoon contact met ons op. Als u mensen in uw omgeving kent die wel geschikt zijn voor onze commissie stuur dan ook een mail met naam en als u heeft telefoonnummer.

Thomas Dubbink, voorzitter beamercommissie

<< Terug