Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

De Stekkies

De Sstekkies

Beste jongens en meisjes,

In de week na de Startzondag starten de Clubs van de Protestantse gemeente te Vroomshoop weer. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom! 

Je mag eventueel ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Op de club doen we verschillende dingen; we beginnen met een gedicht of we lezen een stukje uit de bijbel, daarna gaan we een spel doen, knutselen, een werkblad maken of iets anders leuks doen.

De kosten van een clubavond zijn € 1,-, waarvan we € 0,50 sparen voor het gezamenlijke kampweekend (1 t/m 3 april 2016.) (Naast het sparen vragen we voor het kampweekend nog een bijdrage, hierover ontvang je t.z.t. meer informatie.)

Helaas is er te weinig clubleiding om bij de Stekkies in ‘Het Anker’ club te geven, maar jullie zijn daarom van harte welkom in ‘Irene’. (Mocht het blijken dat de groepen te groot worden, dan gaan we de groepen op splitsen, zodat iedereen om de week club heeft.) 

Start data clubs, alle dagen is de club van 18.45 uur tot 19.45 uur:

Maandag 21 september 2015: groep 4                                
Dinsdag 22 september 2015: groep 8
Woensdag 23 september 2015 : groep 5
Donderdag 24 september 2015: groep 6/7

We zien je graag op één van de avonden! Mocht je op de ingedeelde avond niet kunnen, dan ben je ook op een andere avond welkom! Voor vragen kun je contact opnemen met Marlinde Jansen, (0546) 64 22 60 of renemarlinde@gmail.com. 

Wil je op de 1e avond van de club een ingevuld strookje meenemen met de volgende gegevens?

Voornaam en Achternaam: …………………

E-mailadres: ………………………………………

Telefoonnummer: ………………………………