Kerkelijk Centrum 'Irene'
Ons Centrum'

Nieuws / Actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van al het nieuws en activiteiten van de Protestantse gemeente te Vroomshoop. Klik op het archief wanneer u oude nieuws berichten terug wilt lezen.

Gemeenteleden klaar? Bakken maar!

Lees meer...

Bedankt Zorgheld

Lees meer...

Mantelzorg

Lees meer...

Hulp aangeboden:

Lees meer...

Piramide actie 2022

Lees meer...

Carrousel

Carrousel In de mallemolen van het leven, draai je allemaal je eigen rondje mee… Hoe mooi is het om zelf te kunnen bepalen wanneer je mee wil draaien?Heb je wel zin en tijd voor een kleiner project maar geen tijd voor een langlopend project? Dan is de Carrousel vast iets voor jou! Wij zoeken vrijwilligers die om de beurt de kinderen een leuke tijd mee willen geven, nu er geen clubs meer zijn. De opzet is eerst nog voor kinderen van 6-12 jaar. De Carrousel draait 4 x. na de Startdienst in september tot april 2023. Dat is in oktober, december, eind jan/begin februari en eind maart. De thema’s hebben we al wel, maar nu nog de uitvoering. De avonden of dagdelen kunnen we nog bepalen maar duren niet langer dan maximaal  1.5 uur. We lezen een Bijbelverhaal wat passend is bij het thema en gaan dan knutselen over het thema van die dag. Misschien vind je het leuk om zoiets te gaan voorbereiden met je zus, broer, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw…noem maar op…. Aarzel niet en laten we voor de kinderen de carrousel draaiende houden! We hebben al een paar aanmeldingen maar zoeken er nog meer zodat we meer kunnen afwisselen. Voor meer info, vraag gerust bij een van de Jeugdouderlingen Rick Heuver (0546) 78 59 25en Annet Sanderman (0546) 64 33 91 Jeugddiakenen WilcoLaarman (0546) 64 53 35 en Mariska Eggens(0546) 64 24 97

Lees meer...

Vacature predikant

In verband met het emeritaat van één van haar drie predikanten zoekt de Protestantse gemeente te Vroomshoop een: Inspirerende, toegankelijke Predikant(e); 1 FTE.

Lees meer...

Overig nieuws

Klik hier om het nieuwsarchief te bekijken.

Algemeen
Geen categorie